ارسال یکشنبه 93/5/5
حجتالاسلام حشمتی عنوان کرد:
محدودیت اعتبارات و امکانات معاونت قرآن ارشاد برای برپایی نمایشگاههای دائمی قرآن
گروه فعالیتهای قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مطالبات بسیاری درباره برپایی نمایشگاههای دائمی قرآن از استانهای مختلف کشور به این معاونت ارسال شده اما متأسفانه در حال حاضر به دلیل محدودیت اعتباری و امکانات شرایط برپایی این نوع نمایشگاهها وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته، چهارم مردادماه در مراسم اختتامیه سومین نمایشگاه قرآن و عترت البرز گفت: برگزاری نمایشگاههای قرآنی در سطح استانها فرصت مناسبی در اختیار قرآن دوستان قرار میدهد تا بدون نیاز به مراجعه به تهران، به منابع بهروز حوزه قرآن و عترت دسترسی داشته باشند.
وی افزود: در برگزاری نمایشگاههای قرآن و عترت صرفاً نباید به غرفههای عرضه قرآن و محصولات این حوزه اکتفا کرد بلکه باید امکاناتی ایجاد کرد که بخشهای جنبی این نمایشگاهها نیز با سطح بسیار بالا برنامههای خود را اجرا کنند.
حشمتی بیان کرد: برگزاری نشستهای مذهبی، برپایی غرفههای پاسخگویی به سؤالات شرعی مردم و اجرای برنامههای هنری با محوریت قرآن میتواند در جذب بیشتر مردم به سمت این نمایشگاهها مؤثر واقع شود.
وی دربخش دیگری از سخنانش بر ضرورت راهاندازی نمایشگاههای دائمی قرآن در مناطق مختلف کشور اشاره کرد و گفت: هرچند مطالبات بسیاری درباره برپایی نمایشگاههای دائمی قرآن از استانهای مختلف کشور به این معاونت ارسال شده اما متأسفانه در حال حاضر به دلیل محدودیت اعتباری و امکانات شرایط برپایی این نوع نمایشگاهها وجود ندارد.
اهمیت اجرای برنامههای منسجم قرآنی در حوزه کودک و نوجوان
حجتالاسلام حشمتی عنوان کرد: هرچند تاکنون فعالیتهای مناسبی در حوزه ترویج فرهنگ انس با قرآن و عترت در کشور انجام شده ولی از آنجایی که کلام خدا بیانتهاست تا ادا کردن حق واقعی مطلب در این حوزه، مسیر طولانی در پیش داریم.
این مسئول همچنین براهمیت اجرای برنامههای منسجم قرآنی در حوزه کودک و نوجوان نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه امروز دشمنان قشر کودک و نوجوان کشور را مورد هدف قرار دادهاند باید زمینه آشتی هرچه بیش از پیش این نسل با آموزههای قرآن را فراهم آورد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اضافه کرد: تولید انیمیشن و بازیهای قرآنی و همچنین افزایش تعداد کتابهای ویژه کودکان و نوجوان که به موضوعات قرآنی میپردازد، نقش مؤثری درجذب نسلهای جدیدانقلاب به سمت قرآن دارد.
وی با بیان اینکه در ایام ماه رمضان به جز استان البرز در 13 استان دیگر نیز شاهد برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت بودهایم، افزود: قرآن بهعنوان کتاب هدایتگر بشری و معجزهای که از سوی خداوند به آخرین پیامبر الهی نازل شده، نور است و روح و روان کسانی که با آن الفت دارند را نیز نورانی میکند.
ترویج نورانیت در جامعه تنها با قرائت آیات قرآن میسر نمیشود
وی ادامه داد: بدون شک هر آنچه به خداوند تعلق دارد نور است و موجب ترویج نورانیت در جامعه میشود به همین ترتیب میتوان گفت کسانی که آیات و آموزههای قرآن را در جامعه حفظ کردهاند و به آنها عمل میکنند نیز نور را دردلهای خود جای داده و با تاریکی دشمنی دیرینه دارند.
حشمتی اظهار کرد: در زمانی قرار گرفتهایم که تاریکی و ظلمت که به مثابه گناهان و وسوسههای شیطانی هستند، دنیا را فراگرفته و قصد نابودی نورانیت را دارند، ولی خداوند در قرآن وعده داده است که کسانی که با وی همراه هستند و از دستورات او پیروی میکنند را از تاریکی و ظلمت نجات داده و به سمت نور هدایت میکند.
این مسئول یادآور شد: در شرایط فعلی جامعه خادمان و فعالان قرآنی باید با جدیت بیشتری در مسیر ترویج آموزههای قرآن در میان مردم به ویژه نسلهای جوان گام بردارند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: ترویج نورانیت در جامعه تنها با قرائت آیات قرآن میسر نمیشود بلکه مهمتر از قرائت آیات این کتاب مقدس باید شرایط عمل به آموزههای قرآن در جامعه میسر شود.
منبعiqna.ir
توجه : تمام حقوق مطالب برای قرآن آسان محفوظ می باشد.
- نویسنده : مهناز ملکی
- بازدید : 99
- دیدگاه :