در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛
پروژه تحقیقی «مبانی علم فیزیک در قرآن» در دست اجراست

گروه حوزههای علمیه: پروژه تحقیقی «مبانی علم فیزیک در قرآن» در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حال اجراست.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی اسدی نسب، مدیر گروه قرآنپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) گفت: چند پروژه علمی و تحقیقی قرآنی از سوی پژوهشکده علوم قرآنی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حال اجراست که از جمله آن میتوان به بررسی مبانی فیزیک و مبانی هنر در قرآن اشاره کرد.
وی ادامه داد: مبانی هنر در قرآن توسط دو تن از طلاب حوزه فارغالتحصیل در رشته هنر و با راهنمایی و مشورت استادان پژوهشگاه در حال اجراست و در قالب کتابی منتشر خواهد شد.
اسدی نسب تصریح کرد: مبانی اقتصاد در قرآن، سبک زندگی اسلامی از دید قرآن، حقوق کیفری از دیدگاه قرآن از دیگر پروژههای علمی قرآنی است که در گروه در حال اجراست.
بررسی جهان فرهنگی قرآن کریم
وی افزود: جهان فرهنگی قرآن کریم، مبانی سیاست از دید قرآن، فلسفه دین در قرآن و اهداف نزول قرآن با رویکرد تفسیر تنزیلی موضوعات دیگری است که مورد تحقیق و بررسی قرار دارد و به صورت کتاب منتشر میشود.
اسدی نسب تصریح کرد: الگوی پیشرفت مادی از منظر قرآن کریم و نفی الگوی غرب موضوع دیگر تحقیقی در گروه قرآنپژوهی پژوهشگاه است که تحقیق برخی از این موضوعات آغاز شده و برخی نیز به زودی آغاز میشود.
وی ادامه داد: مبانی علم فیزیک موضوعی است که علی مولایی، فارغ التحصیل رشته فیزیک در مقطع لیسانس و دارنده مدرک ارشد تفسیر از حوزه در حال انجام آن است و به سفارش وزارت دفاع صورت میگیرد.
وی مبانی تفسیر روایی اثر حجتالاسلام فاکر میبدی و تفسیر تنزیلی اثر حجتالاسلام بهجتپور را دو اثر ارزشمند گروه در سال 92 برشمرد.
اسدی نسب با بیان اینکه اسلامیسازی علوم یکی از موضوعات محوری در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه است، عنوان کرد: بسیاری از پروژههای تحقیقی و علمی به خصوص موضوعات میان رشتهای در همین راستا مصوب و پیگیری میشود.
وی همچنین راهاندازی مقطع دکتری علوم قرآن و شکلگیری حلقه قرآن و علوم انسانی را در همین راستا ارزیابی کرد و گفت: مباحث تطبیقی، شبههشناسی، رویکردهای مختلف و انحرافی در ارتباط با قرآن از جمله واحدهای پیشفرض و نقد شبهات در زمینه تناقض قرآن، نقد شبهات در مباحث ادبی، نقد شبهات در مباحث علمی، نقد شبهات در مباحث حقوقی و نقد شبهات در مباحث تاریخی و نقد شبهات در مباحث رابطه قرآن و شیعه بخشی از واحدهای اصلی مقطع دکتری را تشکیل میدهند تا هدف اصلی که تربیت افراد مسلط به علوم انسانی و علوم حوزوی است، محقق شود.
منبع iqna.ir
توجه : تمام حقوق مطالب برای قرآن آسان محفوظ می باشد.
- نویسنده : مهناز ملکی
- بازدید : 154
- دیدگاه :